24 junio, 2024

Articulo al día

Estate al día de la actualidad

3 ciutats europees per visitar durant la universitat

L’època universitària és una de les millors de la vida per gaudir, sense moltes preocupacions i amb l’única responsabilitat d’aprovar els exàmens. És l’etapa en què s’han de fer coses, experimentar, viatjar, descobrir, sortir amb els amics, conèixer persones interessants i mantenir amistats.

Per desconnectar durant uns dies dels estudis, fer una escapada amb els amics serà una magnífica opció.  Organitza el teu grup de la residència per a universitaris en què vius i mira algun dels vols que surten cada setmana des de Barcelona cap alguna d’aquestes ciutats universitàries per excel·lència.

residencia-sarria_extra-cat_2

1.- Salamanca

La Ciutat de Salamanca és una la Ciutat universitària per excel·lència, amb una de les universitats més antigues del món, que data del segle XVIII. Explica la llegenda que qui és capaç de trobar la granota tallada entre la quantitat de filigranes que copen la façana de la universitat aprovarà tots els exàmens. Una curiositat de Salamanca és la seva característica nit de Cap d’Any pels universitaris, que se celebra dies abans del 31 de desembre perquè tots els estudiants puguin celebrar les campanades amb els amics abans de tornar a les seves a cases.

2.- Bolonya

També coneguda perquè dóna nom a la reforma estudiantil europea, és la ciutat amb la universitat més antiga del món en funcionament ininterromput.

Aquesta ciutat italiana és ideal per moure amb bicicleta per la seva reduïda grandària i la concentració d’estudiants farà que aprendre italià no resulti molt complicat.

3.- Gant

Coneguda pel seu casc antic, aquesta ciutat flamenca de Bèlgica és una de les ciutats europees més conegudes d’Europa. Dada que avalen els seus més de 45.000 estudiants que estudien cada any en aquesta ciutat.

És el lloc on anar si t’agrada la cervesa, i molts locals emblemàtics omplen la ciutat per al delit dels més cervesers, en algun d’ells seràs incapaç de provar els seus més de 250 tipus de cervesa.